Üdvözlöm, Tábori Zoltán vagyok.

 
Pár sorban leírnám mi is motivált, hogy szívósorokkal foglalkozzak.
2012 decemberében Nándi  barátom autójában (Astra Z19DTH) megadta magát a szívósor. Rengeteg időt és energiát ráfordítva böngészte a fórumokat és weboldalakat a lehetséges megoldást keresve. Elegendő információt szedett össze ahhoz, hogy lássuk, a szívósor felújítása nem lehetetlen. Mivel  tudta rólam, hogy műszaki megoldásokban mindig lehet rám számítani és nem ijedek meg a kihívásoktól, többszöri egyeztetés és megbeszélés után elhatározta magát. Rám bízta a szívósorát. Bevállalta és köszönet érte! És köszönet a rengeteg infóért amit kaptam mellé!
Részemről a barkács megoldás szóba sem jöhetett, így ez az első darab megtervezése és kivitelezése egy egész hetet vett igénybe. Ez a szívósor másfél évvel később még mindig hibátlanul működik. 
A folyamatos információ szerzés következményeképpen felismertük, hogy igény mutatkozna a szívósorok javítására, mivel ez az alkatrész nem élettartamra tervezett része a motornak. Nándi segítségével sokan értesültek a lehetőségről és egyre többen élnek is vele.
 

 

Bármilyen kérdés esetén, forduljon hozzánk.