Alkatrészmosás

Vállaljuk autó-, motor- és gépalkatrészek tisztítását. Lehet kicsi vagy nagy, fém, műanyag vagy gumi, nekünk mindegy. Többféle technológiával dolgozunk, melynek megválasztása mindig az adott feladathoz igazodik. Áraink is ez alapján alakulnak. Törekszünk szolgáltatásunkkal elérhető, gazdaságos megoldást kínálni a tisztítási feladatok megoldásában. Szervizek, gépműhelyek munkáját is igyekszünk megkönnyíteni. Hívjon minket bizalommal!

+36 30 644 1074

Alkatrész tisztítással attól a pillanattól kezdve foglalkozunk, ahogy az első szívósort megjavítottuk. A javítást minden esetben a tisztítás előzi meg. Évek óta tanuljuk és gyakoroljuk ezt a feladatot, ami sokszor kihívás. Valójában az EGR rendszernek köszönhetően az autók legjobban szennyezett alkatrészeit javítjuk, így rákényszerültünk a probléma megoldására. A szennyeződések eltávolítása igen összetett. Különböző lehet annak mértékétől és típusától, de az alkatrész anyagától és formájától is. Más féle szennyeződés alakul ki egy alkatrész külső és belső felületén. Különbözik a benzines és a dízel motorok alkatrészeinek belső részein kialakuló lerakódás.  

Folyamatosan keressük a legjobb megoldást és fejlesztjük gépparkunkat, hogy a tisztítás minősége a lehető legjobb legyen. A fejlesztéseknek és Partnereinknek köszönhetően a tisztítás ideje folyamatosan csökken, a kapacitásunk pedig nő. Ezért kezdtünk bele az alkatrész tisztítás külön tevékenységként való kezelésébe.  Magas minőséget tudunk elérni rövid idő alatt, megfizethető, reális áron.  

Egy alkatrész tisztítása során rengeteg kellemetlenség merülhet fel ha azt nem egy erre kialakított helyen és rendszer szerint végezzük és így a végeredmény, a minőség is megkérdőjelezhető. Szervizeknek és magánszemélyeknek is nagy segítség lehet ha az alkatrészek tisztításával és az ezzel járó kellemetlenségekkel nem maguknak kell foglalkozniuk. Továbbá működésünk alatt sok tonnányi szennyeződést, veszélyes hulladékot juttattunk már a megfelelő helyre, így nyugodtan kijelenthetjük hogy a környezetünk védelmében is sokat tettünk és teszünk. Partnereinkkel kötött szerződéseink a veszélyes hulladék kezeléséről is gondoskodnak. Ez havi szinten 600-700 liternyi alkatrészmosó folyadékot jelent. 


Az alábbi gépek segítik munkánkat


Kézi, ecsetes alkatrészmosó

A MEWA megoldása kifejezetten környezetbarát az alkatrészek tisztításában. Egy "élő" folyadékkal dolgozunk, melyben baktériumok bontják le a szennyező anyagokat. A berendezés ezért folyamatosan adott hőmérsékleten üzemel és levegőztető rendszerrel van ellátva, ezzel éltetve az organizmusokat. Kifejezetten környezetbarát és nem mellesleg alma illatú :)  


Magasnyomású technológia

Az NCH zárt rendszerű alkatrészmosója víz bázisú hatóanyaggal, ami a folyadékot 45°C-on tartja és 25bar nyomással éri el az eredményes tisztító hatását. Torrent 500 és Torrent 700 típusú gépeink segítenek a gyors és hatékony tisztításban.


Ultrahangos technológia

Ultrahangos berendezésünknek köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tudjuk tisztítani az alkatrészeket. Sok esetben szétszedésük nélkül is eredményes a tisztítás, ami például egy hengerfej esetében fontos lehet. 

A berendezés kapacitása 850 x 495 x 360 mm és 250kg-ig terhelhető. Egy-egy tisztítási folyamat 30 perctől akár több órán át is tarthat.  


Nedves szemcseszórás

Az NCH nagy teljesítményű szemcseszóró berendezése, ami az üveggyönggyel történő szemcseszórás egy kíméletesebb, vízzel való alkalmazása. Ezzel a megoldással lehetővé teszi az autó alkatrészek belső felületének tisztítását is. Előnye hogy a víz mint szállító közeg az abrazív, azaz koptató anyagot a becsapódáskor nem engedi szétrobbanni, így nem tud por alakban beágyazódni az alkatrész felületébe, ahonnan később kimosódhatna és a felülettel is kíméletesebb. Ezzel elkerülhető a kráterek kialakulása a felületen. Az alkatrészek felülete a tisztítás után újszerű.