Szállítás / Csomagküldés

Hogy juthat el hozzánk az alkatrész?

Elhozhatja személyesen, vagy küldheti csomagküldő szolgáltatóval. Ez utóbbi lehet bármelyik, ami Önnek a legkényelmesebb.

Postacímünk: szivosor.hu, 2119 Pécel, Rákóczi út 64. 


Mi hogyan küldjük az alkatrészt?

Szerződéses partnerünk a GLS. Amennyiben délelőtt egyeztetünk, abban az esetben általában másnapra tudjuk küldeni a csomagot.


Hogy csomagoljuk be az alkatrészeket?

Minden esetben kartondobozba!

  • Előszőr is arra kell ügyelnünk, hogy az alkatrészek biztonságosan, sérülés nélkül  jussanak el hozzánk. 

Gondoljuk csak végig! A mi feladatunk csomagoláskor megoldani, hogy biztonságosan helyezzük el az alkatrészeket a dobozban. Több alkatrész csomagolásakor külön figyelmet kell fordítani arra is, hogy egymástól is óvjuk azokat! A dobozok egymásra halmozva utaznak, és futószalagokon közlekednek. Leeshetnek, vagy ráeshet egy másik csomag. Ne tegyünk alkatrészt úgy dobozba, hogy az feszesen illeszkedik. Lehet hogy stabilnak tűnik, de a dobozt megütve az alkatrész azonnal megsérülhet. Inkább nagyobb dobozt kell választani és kipárnázni. 

  • Másodszor figyelembe kell venni, hogy ezek az alkatrészek nem hulladéknak minősülnek. Attól hogy használt, koszos és kopott nagyon is értékes. Egy-egy szívósor értéke a több 100.000,- vagy akár az 1.000.000,- forint feletti értéket is elérheti. A hozzánk érkező alkatrészek felújítás után ugyan olyan értékesek lesznek, de ehhez épségben kell megérkezniük!
  • Harmadszor vegyük figyelembe, hogy a csomagolás minősége nem csak az alkatrész biztonsága szempontjából fontos. Ha gondosan egy-egy alkatrészt külön becsomagolunk nejlonba, fóliába vagy zsákba akkor azzal meg tudjuk előzni, hogy a csomagoló anyag beszennyeződjön. Nem tud korom és olaj kikerülni belőle. Így maximum egy zsákot, vagy zacskót kell a szemétbe dobni, nem pedig az összes tömő anyagot vagy akár az egész dobozt. Miért fontos ez? Mert ezzel nagyon sokat tehetünk a környezetünkért, továbbá pénzt és időt takarítunk meg. Egy-egy csomagoló anyag többször is felhasználható ha vigyázunk rá!  

Tehát az alkatrészeket először is külön-külön becsomagoljuk egy zsákba. Egy kartondobozba helyezzük úgy, hogy körbe ki legyen párnázva. Ha több alkatrészt csomagolunk, akkor közéjük is teszünk puha tömő anyagot, hogy ne tudjanak összeütődni. Célszerű a dobozba telefonos elérhetőséget tenni, hogy ha a csomaggal történik valami, vagy csak ha megérkezik hozzánk, akkor tudjuk hogy kit kell felhívni. 

A hozzánk érkező, szállítás során megsérült alkatrészekért sem a csomagot szállító szolgáltató sem mi nem tudunk felelősséget vállalni! 

Természetesen az általunk küldött csomagok, illetve az abban lévő alkatrészek biztonságáért mindent megteszünk és ezért felelősséget is vállalunk.